Tuesday, 18 September 2012

Minutely Metal

♫ Battle Beast – Enter The Metal World


We started a new collaboration blog: 23.58 – Minutely Metal. 2-min.blogspot.com

Mostly metal news, reviews, gig reports and stuff like that, occasionally maybe something else as well. We're not too strict. The blog's in English, so metalheads from all over the world may enjoy it!

I will still keep posting about music in this blog as well, my style here is quite different after all. But you're welcome aboard another ship as well!

P.S: A piece of metal news here, related to the song I was listening to: Nitte has left Battle Beast. For a while I was shocked, but the new vocalist doesn't sound so bad after all.

6 comments:

 1. Hmm, en ole oikein varma tykkäänkö kovin paljoa uudesta laulajasta. Draamaa äänestä ainakin löytyy, mutta eri sorttista. Tulen kaipaamaan Nitten äänen voimakkuutta ja sitä tiettyä raakaa meininkiä :/ Hieman ristiriitaiset fiilikset. Katson nyt millaisiin biiseihin laulajanvaihto johtaa, lie turha muutoin niin hyvää bändiä dumpata kuunneltavistaan.

  Käynpä katselemassa tuota projektia, kunhan kerkiän. Vaikuttaa hyvältä idealta, itse en ainakaan vielä ole vastaavaan törmännyt. :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä luulen, että se meininki voi parantua, kun nuo tekee uutta materiaalia, joka on tehty tuolle uudelle laulajalle. Ehdin olla aika järkyttynyt, kun Nitte on niin harvinainen poikkeus eli metallin naisvokalisti, josta tykkään, mutta olin kyllä sinänsä positiivisesti yllättynyt tuosta näytteestä.
   Ja käyhän katselemassa ehtiessäsi! :> Toivottavasti saadaan väännettyä jännää luettavaa tuonne.

   Delete
 2. Toi uus laulaja on hyvä, mutta erilainen. En epäile, etteikö Battle Beast jatkais hienoa linjaansa, mut Nitteä tulee varmasti ikävä, toista semmosta ku ei ole.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan se erilainen, mutta ehdin pelästyä, että olisi liian erilainen. Olihan Nitte raaempia ja räiskyvämpi, mutta kyllä tuostakin laulajasta varmaan vielä hyvä saadaan, kun pääsee laulamaan omalle äänelleen sovitettua matskua.

   Delete
 3. Jag såg Battlebeast i Göteborg då de var förband åt Nightwish. Hon hade en väldigt häftig röst. Vad kul med en ny blogg :) tack för länken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hennes röst är verkligen ganska unik och jag ska längta efter henne. Och hoppas att du tycker om vår ny blogg! :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...