Friday, 13 September 2013

Instagram Sunday

♫ Blackstar Halo – Alice In Wonderland

I know it's Friday today, but last Sunday I went out for a walk and took some photos with Instagram, partly because the walk turned out to be extraordinary but also because the day was very beautiful and rather warm, in September!


There was a circus in town! I hadn't known in advance, but the brightly colored tent made me feel strangely nostalgic – considering I've never been to one. I've been to a circus only once, but it's not a touring one. A fellow designer and I had made things for the show, so we got to go see it too.


And there were camels! Dawww. I was supposed to take a short walk, but when I saw those fellows, I figured I had wandered far from home...I went on near the shoreline and then stopped to sit on a bench to enjoy the view since it was sunny and warm too!And finally a blurry selfie, worse quality since I used the front camera of my phone. Although my sunglasses are too loose, I like the pilot style!

Do you have Instagram? You can find mine at http://instagram.com/capt4inmarian though my photos are private – however, I'd be happy to accept followers and follow you back!

2 comments:

 1. Tuo Instagram-hommakaan ei liene mikään uusi juttu, mutta olen silti alkanut pääsemään perille vasta nyt. Jos kehtaat kivikauteensa jumahtaneelle ummikolle briiffata lyhyesti palvelun olemuksen, olisin kiitollinen.

  Sirkuksissa on jotain aivan järkyttävän hienoa. Olen käynyt ehkä kerran tai kahdesti, ja tajusin taas ihmisten käsittävän näinkin klassilliset konventiot aivan eri tavalla. Tuo kuvasi saattaa aivan hyvin esittää jotain jonka sisällä on moderni sirkus valokeppitikkarijänisräikkäkauppiaineen ja elävään elämään ruumiillistuneine HD-grafiikoineen, mutta se ei näytä siltä. Se näyttää minun sirkukseltani. Jossa tuoksuu kummallinen sokeri ja markkinaruoka ja jota pyörittää mahdollisesti räjähdysaltis sirkusdraamapoppoo. Haahuilen vielä siinä technicolor-unikuvassa ettei kaikki ole niin professionaalista ja 'by the book'. Totta puhuen rakastan sirkusta.
  Kameli on totta kyllä lievästi erikoinen näky näillä kulmilla!

  Sulla on kyllä jotenkin hauska tapa käyttäytyä kameran edessä, hyvällä tavalla. Aika valtava majoriteetti omakuviaan postaavista bloggaajista näyttää jotenkin haurailta kauriilta (toki ihan viehkolla tavalla, kiistä en), tai ehkä se tietty herkkyyden ja pateettisuuden vaikutelma johtuu alakulttuurillisista syistä. Sulla on kuitenkin aina tuommoinen jäntevällä tavalla uljas olemus kuvissa, mikä on arvostettavaa.

  P.S. Rommi ei ole lopussa. Iloitkaamme!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Instagram on sellainen kameranjatkesovellus älypuhelimiin, jonka ydin on vaan kuvata, iskeä siihen kuvaan noita efektejä (mistä palvelu varmaan on tunnetuin...) ja postata omaan profiiligalleriaan. Ja käyttäjiä voi seurata ja tulla itse seuratuksi ja sitten voi katsella mitä randomeinta kuvavirtaa, johon kuuluu mm. kliseiset hipster-ruokakuvat, joita itsekin postailen toisinaan. :D Mutta on se ihan hauskaa, jos on älypuhelin.

   Mulla ei ole mitään parempaa tietoa, mutta mä voisin kuvitella, että tuollainen kiertävä sirkus pyrkisi myös jollain tapaa tuottamaan sellaista perinteikästä nostalgiafiilistä eikä mitään tajunnanräjäyttävää tekniikkashow'ta, on se oletettavasti sen verran kallistakin. Olisi varmaan kivaa käydä nimenomaan tuollaisessa perinteikkäässä esityksessä joskus. :0

   Ja voi kiitos, oon kovin yllättynyt mutta otettu kommentistasi. :) En ole kovasti osannut itse asiaa tuollaiselta kannalta pohtia, mutta on aina kiva kuulla jos onnistuu tekemään jotain vähän poikkeavalla tavalla. :)

   P.S: Oi ei ole ei, täällä sitä on paljon!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...